Essent Open Nederlandse
Kampioenschappen Natuurijs
25 januari 2003 - Weissensee
Dames - 60 km
| Plaats | Nummer | Naam | Woonplaats | Sponsor |
| 1 | 5 | Daniëlle Bekkering | Den Ham | DSB |
| 2 | 72 | Sandra de Ronde | Amsterdam z.o. | Heembouw |
| 3 | 24 | Petra Grimbergen | Heerenveen | Frisia |
| 4 | 63 | Jenita Hulzebosch-Smit | Gramsbergen | DSB |
| 5 | 51 | Yasmine van Benthem | Groningen | Bouw Consulting Twente |
| 6 | 35 | Lieke Splinter | Amstelveen | Frisia |
| 7 | 44 | Laura Kamminga | Heerenveen | Bouw Consulting Twente |
| 8 | 17 | Kathalijne Oudhoff | Amsterdam | |
| 9 | 14 | Carien Kleibeuker | Heerenveen | Nicolai-Lourens&Tabk |
| 10 | 57 | Esther van der Salm | Beets nh | Heembouw |
| 11 | 56 | Lucy Witteman | Oegstgeest | |
| 12 | 31 | Marjanne Smit | Rouveen | Nefit |
| 13 | 19 | Henny Borst-Bok | Sint Nicolaasga | B&S Day- Trading |
| 14 | 41 | Maria Sterk | Hallum | Vinsk-Brabant deuren |
| 15 | 61 | Mischa Coolen | Hengelo | Enkhuizer Almanak |
| 16 | 53 | Miranda van der Haring | Zeewolde | Frisia |
| 17 | 8 | Marion Borst | Koudekerk a/d Rijn | B&S Day- Trading |
| 18 | 36 | Mariska van Drogenbroek | Nw. Ter Aa | Kroese-Stekelenburg |
| 19 | 13 | Marie-Christine Plat | Groningen | DSB |
| 20 | 10 | Jolanda Langeland | Bedum | Nicolai-Lourens&Tabk |
| 21 | 29 | Kitty Meeth | Amsterdam | DSB |
| 22 | 34 | Karin Bakker | Ursem | Viks Parket |
| 23 | 43 | Eline Kuin | Heemskerk | Heembouw |
| 24 | 39 | Esther Hilberink | Dronten | Van der Wiel |
| 25 | 47 | Jitske Cnossen | Leeuwarden | Bouw Consulting Twente |
| 26 | 40 | Linda Verdouw | Oudewater | Frisia |
| 27 | 38 | Iris Prinsen | Zeewolde | Van der Wiel |
| 28 | 52 | Neeke Smit | Terschelling-Lies | Hotel De Walvisvaarder |
| 29 | 16 | Baukje Lambers | Zandeweer | Oosterhaven |
| 30 | 66 | Britt van Balen | Wergea | BTZ / Intersell |
| 31 | 54 | Karen Teuling | Eindhoven | |
| 32 | 46 | Janette Bron | Jubbega | Vinsk-Brabant deuren |
| 33 | 45 | Danielle Leijen | Duivendrecht | Wasserette Nieuwmarkt |
| 34 | 55 | Marleen Elstgeest | Hoogmade | Le Gourmand |
25-01-03