Opleiding TRAINER / PLOEGLEIDER MARATHON (K.N.S.B.)

Op het verzoek, dat wij van verschillende kanten hebben gekregen, willen wij vanuit het OPLEIDINGS INSTITUUT van de K.N.S.B. reageren. Het is een verzoek, dat wij vanuit de Commissie voor Opleidingen, vanuit marathon "trainers" en aangegeven door het Sectiebestuur Marathon graag willen honoreren. Een aantal trainers rijdt onbevoegd, niet verzekerd en niet altijd even bekwaam rond. Zij realiseren zich onvoldoende welke de gevolgen kunnen zijn een van ondeskundige trainingsaanpak. Vanzelfsprekend bedoelen wij niet dat hiermee is gezegd dat dit voor alle trainers geldt; integendeel. Vergeet niet dat de meeste trainers bogen op een jarenlange ervaring als rijder.

De K.N.S.B. rekent het tot haar verantwoordelijkheid om huidige en toekomstige rijders te laten begeleiden door deskundig/ rijksgediplomeerd kader, dus trainers en ploegleiders. Zij organiseert daarom een tweeledige dagopleiding in InzelI. De periode waarvoor is gekozen is van maandagmorgen 25 oktober tot en met vrijdagmorgen 29 oktober.

Maximaal twintig mensen kunnen deelnemen, waarbij men vooraf met betrekking tot de toelating informatie kan inwinnen bij de heren Bult en Boelens van het OPLEIDINGS INSTITUUT. Zij zijn bereikbaar op de telefoonnummers: 06 22 42 1242/1225.

De prijs voor deze cursus bedraagt f 1.250,00 waarbij het materiaal is inbegrepen. Kosten voor logies en de reiskosten zijn voor rekening van de deelnemers. De exclusiviteit van het programma ligt opgesloten in de compactheid. Veelal worden deze opleidingen verdeeld over 5 tot 12 maanden.

Wanneer uw belangstelling is gewekt, reageer dan z.s.m., doch uiterlijk voor 1 oktober. Daarna sturen wij u het complete programma toe; inmiddels verblijven wij met sportieve groet,

OPLEIDINGSINSTITUUT KNSB

Hoogachtend, P.Bult


www.MARATHONSCHAATSEN.nl