STICHTING WINTER MARATHON

Gratis SEMINAR EN PRODUCT-INFORMATIEMIDDAG WEISSENSEE 2001

In vervolg op het artikel in het decembernummer 2000 van het Marathon Magazine treft u hierbij informatie aan m.b.t. het gratis seminar en de productpresentatie op woensdag 31 januari 2001.
De rode draad luidt: ‘Wat hebben goed materiaal, functionele kleding, zuurstofvoorziening van de cel en hartslagmeters te maken met een goede prestatie op het (natuur)ijs?’

De bijeenkomsten worden gehouden in de Grote Tent aan de Weissensee. De toegang is gratis.

Onderstaande informatie over het programma en de inhoud van de verschillende voordrachten.

middagprogramma: dinsdag 30 januari

14.00 – 16.00 uur: producteninstuif.

In dit middagprogramma presenteren de vier meewerkende bedrijven hun producten. Ook zullen de laatste ontwikkelingen voor het seizoen 2001 – 2002 in de stands te zien zijn.

In de producteninstuif zullen alle nieuwe producten voor de winter 2001-2002 persoonlijk aan u worden getoond. Bovendien kunnen uw persoonlijke wensen en vragen beantwoord worden.

Middagprogramma: woensdag 31 januari

Seminar over het gebruik van hartslagmeters, de rol van magneetveldtherapie, infrarood sauna in de sportprestatie en de rol van beschermingmiddelen op (natuur) ijs, wat is goed materiaal voor het (natuur)ijs en de rol van goede kleding in de (duur) sport.

Aan het einde informatieavond is er een verloting van prachtige prijzen onder de aanwezigen.

Verloting: alle firma’s die de informatiedagen en het seminar mogelijk maken, hebben producten beschikbaar gesteld voor een verloting.

De te winnen prijzen zijn:

*Een paar schaatsen ter waarde van Hf. 750,- beschikbaar gesteld door Interraps

*Een hartslagmeter ter waarde van Hf. 500,-- beschikbaar gesteld door Polar-Nederland

*Een Löffler Goretex Colibri jack beschikbaar gesteld door Löffler Nederland

*Vijf maal een sportverzorgingpakket ter waarde van Hf. 100,-- per pakket beschikbaar gesteld door de firma MediSportive

*Een maand lang de beschikking over een BeMer magneetveld systeem beschikbaar gesteld door de organisatie in samen werking met de firma Cerdic.

De volgende bedrijven verlenen hun medewerking:

Polar hartslagmeters; Löffler functionele kleding; MediSportive, FOXX sportmedische artikelen en BeMer; Raps schaatsen en Inline skates

Wij hopen dat uw belangstelling voor dit seminar en de informatiemiddagen hiermee is opgewekt. Wij rekenen op een grote opkomst in de Grote Tent aan de Weissensee.

Piet Schipper

Voorzitter NSTV.

SWM, 12-01-01


www.MARATHONSCHAATSEN.nl