Internetmagazine over Jan Maarten Heideman

Marathonschaatser Jan Maarten Heideman inspireert ook zijn supportersclub tot bijzondere experimenten. Voor de eigen leden bracht deze club aan het begin van het schaatsseizoen al een eenmalig historisch magazine uit over de zo vaak zegevierende marathonschaatser. Nu hij naar de vijfde plek is geklommen in het marathonklassement aller tijden heeft zijn club dit tijdschrift op internet gezet, zodat iedereen er van mee kan genieten. Het heeft de fraaie titel 'Van Bolksbeek tot Bonkevaart' gekregen. Via www.gelster.nl/janmaarten/ is het te zien.

Het internettijdschrift opent met een historische foto van Jan Maarten, die als zesjarige op één dag 25 kilometer schaatste op de Bolksbeek in zijn geboorteplaats Gelselaar en informeert over hoe hij via het langebaanschaatsen is uitgegroeid tot Nederlands beste marathonschaatser.

Supportersclub Jan Maarten Heideman. Adres: Ard Hennink, Laarbergweg 2, 7275 BN Gelselaar, telefoonnummer 0545 481624; e-mailadres: ardhennink@tref.nl; internetadres: www.gelster.nl/janmaarten/

25-11-00


www.MARATHONSCHAATSEN.nl