Nieuwe sponsor voor Team Vergeer

 

Team Vergeer heeft per 20 november 2003 de nieuwe hoofdsponsor Time Out Sport BV aan zich verbonden. De retailorganisatie gaat deze verbintenis aan voor de rest van het lopende schaatsseizoen, met een optie voor de volgende 2 seizoenen. Team Vergeer, bestaande uit de aansprekende rijders KC Boutiette, Miel Rozendaal en Nederlands kampioen marathonschaatsen Bert-Jan van der Veen, zijn erin geslaagd om de duurzaamheid van het team te waarborgen. In de vorm van Time Out Sport heeft het succesvolle team een sponsor gevonden die sterk verbonden is met sport. 

 

Time Out Sport BV is een betrekkelijk jonge organisatie die er in korte tijd in is geslaagd om een licentieorganisatie te ontwikkelen op het gebied van verkoop van sportmode en schoenen onder de naam Time Out Sport Ė Tactiek voor Toppers. Het is de snelst groeiende retailorganisatie binnen de vaderlandse sportmarkt. Op dit moment zijn er 38 vestigingen aangesloten bij de organisatie. Terwijl er voor het voorjaar van 2004 al weer 6 nieuwe openingen worden verwacht. De verwachting is dat binnen 2 jaar er ongeveer 70 vestigingen zullen zijn verspreid over heel Nederland.Op dit moment heeft de firma een omzet van ruim 28 miljoen Euro en werken er ruim 200 medewerkers.

 

Time Out is niet onbekend met sportsponsoring. Zo is men reeds twee jaar hoofdsponsor van een zeer succesvol schaats- en skeeler team (B-rijders) met o.a. Nederlands kampioen skeeleren Geert-Jan van der Wal (B-categorie). Tevens is men hoofdsponsor bij de in de Gouden Gids divisie opererende voetbalclub Cambuur Leeuwarden. Time Out draagt de (schaats)sport een warm hart toe en hoopt door middel van deze sponsoring meer landelijke naamsbekendheid te realiseren. Door een financiŽle bijdrage te leveren tracht men tevens de topsport in Nederland een steuntje in de rug te geven. Het is daarmee een ideale partner voor het zeer succesvolle Team Vergeer dat breed ingezet wordt op de marathon en langebaan.

 

Het team zal verder gaan onder de naam Time Out Sport Schaatsteam. De doelstelling is om dit marathon- en langebaan schaatsteam in de toekomst verder uit te breiden. Het team zal aanstaande zondag compleet in actie komen tijdens de World Cup marathon in Heerenveen. Na de Zesdaagse van 9 t/m 14 december zal Boutiette zich richten op het langebaanschaatsen, namelijk het WK Allround en het WK Afstanden. Er wordt sterk overwogen of Rozendaal zijn ambities bij het langebaanschaatsen zal continueren met als doelstelling de World Cup te Heerenveen in februari 2004. Mocht er natuurijs komen, dan zal het gehele team zich volledig daar op richten.

 

Door de verbintenis van de sponsors en suppliers wordt er een bijdrage geleverd aan de verdere uitbouw van de broodnodige randvoorwaarden voor de aanwezige schaatstoppers. Hierdoor kunnen de reeds behaalde resultaten een mogelijk vervolg krijgen tijdens de rest van het seizoen. Wat betreft de resultaten hoopt men natuurlijk op een fantastische voortzetting van het lopende seizoen, maar voorop staat dat ongeacht de resultaten, Time Out Sport de schaatssport een warm hart toedraagt.
 

marathonschaatsen.nl / Pro Image Group, 21-11-03


www.MARATHONSCHAATSEN.nl