Petra Grimbergen start met nieuwe sponsor

Petra Grimbergen, vorig seizoen tweede in de Essent Cup-competitie en winnares van de 200 km op de Weissensee, heeft een nieuwe sponsor gevonden. Het (hijs)kranenbedrijf Zuidema uit Harlingen zal haar de komende winter financieel ondersteunen. Grimbergen zat zonder sponsor nadat Frisia haar contract eind vorig seizoen niet verlengde.

Zuidema Kranen sponsort al de beste kaatsploeg van Friesland, IJsclub de Eskimo's en nu dus ook Petra Grimbergen. Zuidema is een all-round kraanbedrijf met een geheel eigen kijk op deze branche. Nuchterheid en met 'beide benen op de grond' zijn begrippen waar het bedrijf graag het accent op legt. Daarnaast is eigenaar Zuidema zelf een fanatiek schaatser. "Zuidema Kranen en Petra Grimbergen passen daarom prima bij elkaar", aldus Petra.

Inmiddels is de Heerenveense ook weer zodanig hersteld van haar enkelblessure dat ze zaterdag voor het eerst dit seizoen weer aan de start zal staan van de marathon in Groningen. Ze zal dan meteen in haar nieuwe pak starten; maar het nummer blijft als vanouds 24.

© marathonschaatsen.nl, 06-11-03


www.MARATHONSCHAATSEN.nl