Bouwglas Gesman en Kocomon Vastgoed samen hoofdsponsor

In het nieuwe seizoen zullen op het hoogste niveau van het marathonschaatsen Bouwglas Gesman en Kocomon Vastgoed samen een marathonploeg gaan sponsoren. Waar Kocomon Vastgoed al vanaf 2000 als sponsor van een marathonteam betrokken was bij de Heren A-competitie, wordt vanaf seizoen 2003-2004 de sponsoring versterkt door de samenwerking met Bouwglas Gesman.

De samenstelling van het team heeft dit jaar wel een flinke verandering ondergaan. Nieuw zijn Patrick Schmitz (afkomstig van Frisia) en Arno Schrama (ex Seignette). Oudgedienden Peter van Niekerk en Bert Kaan zijn gebleven. De ploeg staat onder leiding van ploegleider Kees Haverkamp en coach Jeroen van der Vliet, beiden afkomstig uit Alphen aan den Rijn.


Peter van Niekerk

Patrick Schmitz

Bert Kaan

Arno Schrama

Het Bouwglas Gesman / Kocomon Vastgoed Marathon Schaatsteam zal deelnemen aan alle marathons meetellend voor de Essent Cup 2003-2004, de Zesdaagse, het Nederlands Kampioenschap, het Gewestelijk Kampioenschap van Noord-Holland en de wedstrijden op de Oostenrijkse Weissensee. Afhankelijk van vormbehoud zal de ploeg eind februari ook in Canada aan de start staan bij het officieuze Wereldkampioenschap Marathon in Calgary en de Alternatieve 200 km wedstrijd bij Evert van Benthem in Red Deer. IJs en weder dienende neemt het team uiteraard ook deel aan alle natuurijswedstrijden in Nederland.
 

Stichting Marathonschaatsen Regio Alphen aan den Rijn (SMRA)
Hoofdsponsors:Bouwglas Gesman, Kocomon Vastgoed
Subsponsors: Verkade Architektuur + , Van der Hoorn Schaatssport, Emergo, Kameleon Textieldruk, Craft, Hunter, New Balans
Website: www.s-m-r-a.nl

24-09-03


www.MARATHONSCHAATSEN.nl