TNT Express nieuwe sponsor Henk Angenent

Koeriersbedrijf TNT Express Nederland uit Houten zal de komende drie jaar optreden als nieuwe sponsor van Henk Angenent (inclusief begeleiding). Dat betekent dat de 35-jarige (marathon)-schaatser uit Woubrugge tot en met de Winterspelen in Turijn (2006) voorzien is van voldoende financiele middelen om zijn sportieve doelstellingen te kunnen realiseren. Zijn vorige sponsor TVM stopte het vorig seizoen met de sponsoring van een marathonploeg zodat Angenent sindsdien zonder geldschieter zat.

Eerder al werd de samenwerking met Gauke Nijholt bekendgemaakt. Nijholt zal de komende jaren de persoonlijke begeleider van Angenent zijn. Beiden kennen elkaar uit de tijd dat Angenent voor Frisia uitkwam met Nijholt als coach. Angenent gaat zich samen met Nijholt voornamelijk richten op de 10 km in Turijn en hij zal dan ook niet meer aan alle marathonwedstrijden deelnemen (wel de NK's en natuurijswedstrijden). Eerste doel van Angenent is zich te plaatsen voor de Worldcup-wedstrijden via de NK-afstanden eind oktober in Heerenveen.

Henk Angenent is uitermate trots op zijn nieuwe sponsor: "Ik heb gezocht naar een sponsor die past  bij mijn persoonlijkheid: snel, betrouwbaar en ambitieus. Ik kan zonder twijfel nu al terug kijken op een mooie carrière van zo'n 12 jaar zonder blessures. Ik ben blij met het vertrouwen dat deze nieuwe grote sponsor in mij heeft. De weg naar Turijn is nog lang en de concurrentie, zowel nationaal als internationaal, is behoorlijk sterk. Met de hulp van TNT zijn we van een hoop zorgen af en zijn we in staat om onze ideale voorbereiding voor 2006 ook daadwerkelijk uit te voeren".

"Snel en betrouwbaar en succesvol partnership zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie", zegt Leon Romeyn, manager Public Relations van TNT Express Nederland. "Dat deze waarden ook essentieel zijn voor het Team TNT Angenent behoeft geen uitleg. Met onze sponsorbijdrage willen we het team in staat stellen het doel te bereiken dat ze in Turijn voor ogen staat, namelijk een topprestatie leveren.' Naast een financiële bijdrage biedt TNT Express voor zover noodzakelijk ook kennis en kunde uit de eigen organisatie aan.

28-08-03


www.MARATHONSCHAATSEN.nl