Lammert Huitema en Gerco van Norel naar BAM Vastgoed Schaatsteam

Lammert Huitema en Gerco van Norel rijden het komende seizoen voor het BAM Vastgoed Schaatsteam. Zowel Huitema, afkomstig uit het Drentse Roden, als Van Norel, afkomstig uit het Gelderse Oldebroek, hebben een akkoord bereikt met het team dat het komende seizoen verder gaat onder de naam van ‘BAM Vastgoed Schaatsteam’.

Door de fusie tussen BAM NBM en HBG gaan HBG Vastgoed en BAM NBM Vastgoed verder onder de naam van BAM Vastgoed. De inmiddels vertrouwde groenoranje kleuren blijven hetzelfde. Het team, waarvan de belangen zijn ondergebracht in een stichting, heeft overeenstemming bereikt met haar huidige sponsor over contractverlenging. Aangezien de naam van de sponsor is gewijzigd is de naam van het team hierop aangepast: ‘BAM Vastgoed Schaatsteam’.

Behalve dat het contract is verlengd, heeft de sponsor het budget verhoogd waardoor het mogelijk is geworden om het team uit te breiden.

Naast Huitema, met een prachtige staat van dienst zoals o.m. tweevoudig winnaar van de KNSB cup, drievoudig Nederlands Kampioen op kunstijs, Nederlands Kampioen op natuurijs en winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap op de Plansee en Van Norel, talentvol en dit jaar winnaar van de Essent Cup bij de B-rijders, heeft het team overeenstemming bereikt over contractverlenging met de rijders Jan van Oosterom uit Schalkhaar en Harry Kuipers uit Groningen.

Het BAM Vastgoed Schaatsteam wordt hierdoor gevormd door de volgende schaatsers:

- Lammert Huitema uit Roden
- Jan van Oosterom uit Schalkhaar
- Harry Kuipers uit Groningen
- Gerco van Norel uit Oldebroek
- Alfred Bolks [B-rijder] uit Oldebroek
- Beert van de Hoorn [Landelijk veteraan] uit Oosterwolde
- Dick Kuipers, ploegleider uit Hengelo

De talentvolle schaatsers zijn allen afkomstig uit Noordoost Nederland. Het team zal de komende maanden onder leiding van ploegleider Dick Kuipers de voorbereiding op het komende seizoen starten. Teamspirit is hierbij van belang. Het team rijdt zonder kopman. De rijders zullen altijd voor elkaar klaar staan om de ambitie van het team – aanvallend rijden en steeds voorin aanwezig zijn – waar te maken. Doelstelling is dat bij elke ontsnapping een rijder van het BAM Vastgoed Schaatsteam betrokken is. Mede daardoor zal het BAM Vastgoed Schaatsteam zijn bijdrage leveren aan aantrekkelijke marathonwedstrijden, ook voor het publiek.

Het team zal zich de komende maanden zodanig voorbereiden dat het komende seizoen om de ereplaatsen voor alle wedstrijden op kunstijs en natuurijs meegestreden kan worden.

Het team wordt tevens ondersteund door Stouwdamsport uit Oldebroek

Internet: www.hbgvastgoedschaatsteam.nl
E-mail: info@hbgvastgoedschaatsteam.nl

30-03-03


www.MARATHONSCHAATSEN.nl