Casper Helling geeft lezing over sportcoaching

A-rijder Casper Helling geeft op 9 november a.s. een lezing over sportcoaching bij Sportinstituut Wageningen. De lezing is vrij toegankelijk voor iedere actieve sporter die doelgericht wil trainen en meer resultaat wil zien.

Sinds kort is het in de regio Wageningen voor prestatiegerichte sporters mogelijk om bij Sportinstituut Wageningen persoonlijke begeleiding te krijgen van Casper Helling in de vorm van sportcoaching. In de schaatswereld is Casper Helling geen onbekende naam, want in 1999 werd hij Nederlands Kampioen bij de B-rijders en afgelopen seizoen Nederlands kampioen op de 10 km langebaan. Hij is afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In zijn dagelijks leven begeleidt hij (duur)sporters bij hun trainingsopbouw.

Actieve (duur)sporters hebben vaak behoefte aan deskundige begeleiding om tot betere sportprestaties te komen. Want hoe bepaal je jouw ideale trainingszone, hoe stel je realistische trainingsdoelen, hoe bouw je op naar een bepaald seizoen of bepaalde wedstrijd en hoe plan je trainingen en wedstrijden in je dagelijkse leven in.

Iedere actieve sporter die meer wil weten over deze vorm van sportbegeleiding is op zaterdag 9 november a.s. om 11.15 uur welkom bij Sportinstituut Wageningen, Dudoklaan 10 in Wageningen Noordwest. Aanmelden kan telefonisch (0317) 414114 of via e-mail info@sportinstituutwageningen.nl.

Meer info: www.sportinstituutwageningen.nl

21-10-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl