Marathon Schaatsteam HBG Vastgoed

Het HBG Vastgoed Marathon Schaatsteam gaat zaterdag 19 oktober aanstaande van start met het officiële wedstrijdseizoen. De eerste wedstrijd, de strijd om de Essent Cup, waaraan het team zal deelnemen wordt aanstaande zaterdag gereden op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. De ploeg, gesponsord door HBG Vastgoed te Zwolle, wordt gevormd door de volgende schaatsers:

Het team van ploegleider Dick Kuipers schaatst het komend seizoen in ieder geval de landelijke marathons, de strijd om de Essent Cup, het Essent Nederlands Kampioenschap op kunstijs, het Essent Open Nederlands Kampioenschap en de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Mocht een lange vorstperiode zich voordoen, dan zal de ploeg ook bij alle belangrijke wedstrijden op natuurijs aan de start verschijnen.

De talentvolle schaatsers van het team zijn allen afkomstig uit Noordoost Nederland. Het ambitieuze team heeft zich ten doel gesteld om aanvallend te schaatsen en daardoor mee te strijden voor onder andere de dagprijzen en een hoge klassering in het Essent Cup klassement. Ambitievolle doelstellingen waar HBG Vastgoed zich goed in herkent. Het team wordt ook ondersteund door Stouwdamsport uit Oldebroek.

17-10-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl