Rijdersraad nu met eigen e-mailadres

Om de drempel voor het krijgen van meningen vanuit de rijders m.b.t. het marathonschaatsen, de sectie en andere zaken zo laag mogelijk te maken, heeft de rijdersraad een eigen e-mailadres geopend: rijdersraad@yahoo.com. Dit omdat zoals bekend de communicatie vaak het grootste struikelblok blijkt en de rijdersraad dit namens de rijders in elk geval zo goed mogelijk wil stroomlijnen.

De rijdersraad vraagt dan ook aan alle rijders om in geval van vragen, informatie, opmerkingen of klachten een e-mail te sturen, zodat zeker is dat de opmerking / vraag niet vergeten wordt en ergens vast ligt. Door hier als rijder gebruik van te maken wordt de rijdersraad enorm geholpen om zaken op te pakken die leven onder de rijders. Minimaal één keer per week wordt de mailbox gelezen en de mailtjes op een juiste manier afgehandeld.

Daarnaast  is het natuurlijk altijd mogelijk een lid van de rijdersraad aan te spreken, bij voorkeur de vertegenwoordiger van de eigen categorie.

De rijdersraad bestaat uit Neeke Smit (Dames), Tonny van Vliet (B-rijders), Paul Rutten (Veteranen), Henk Angenent, Bert-Jan van der Veen en Ubbo Kuper (A-rijders). De A-rijders hebben daarnaast nog een eigen rijdersraad die op 7 maart is opgericht. Hierin hebben naast de drie genoemde A-rijders, die het "dagelijks bestuur" vormen, tevens Rene Ruitenberg, Ard Alderts en Erik Hulzebosch zitting.

10/13-10-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl