Kocomon Marathon Schaatsteam 2002 - 2003
 
Ook het seizoen 2002/2003 zal het Kocomon Marathon Schaatsteam als volwaardige vier persoons-formatie deelnemen aan de nationale marathon schaatscompetitie. Voor het vierde achtereenvolgende seizoen is het Kocomon Marathon Schaatsteam te bewonderen op de kunstijsbanen in Nederland.
 
De formatie van ploegleider Kees Haverkamp en coach Jeroen van der Vliet heeft ten opzichte van vorig jaar een wijziging ondergaan. Het team bestaande uit Jan Dirk Corts (Koudekerk), Peter van Niekerk (Koudekerk) en Bert Kaan (Wieringerwaard) is versterkt met Eric Jan Hagedoorn (Gouderak).

Het Kocomon Marathon Schaatsteam zal deelnemen aan alle wedstrijden op kunstijs, om de Essent Cup, het Essent Nederlands Kampioenschap op kunstijs, het Essent Open Nederlands Kampioenschap en de Alternatieve 200 km op de Weissensee. Natuurlijk zal het team deelnemen aan alle eventuele natuurijs-klassiekers. Over de deelname aan de Alternatieve 200 km in Finland wordt lopende het seizoen en de vorm van de rijders een beslissing genomen wie het team daar zal vertegenwoordigen.
 
Het Kocomon Marathon Schaatsteam is een team dat gesponsord wordt door de echte schaatsliefhebber. Er is sinds kort een stichting opgericht, zodat ook mensen die de marathonschaatssport een warm hart toesteken als donateur, ons marathon schaatsteam kunnen steunen.
 
Dit seizoen bestaat de sponsoring uit een aantal bedrijven uit de Alphense regio en Gouda en omstreken. Onderstaande sponsoren maken het mogelijk om bovengenoemde rijders deel te laten nemen in Nederlands hoogste competitie van het marathonschaatsen:
 
Kocomon Vastgoed (Ter Aar), Verkade Architectuur+ (Alphen ad Rijn), Bouwglas Gesman (Alphen ad Rijn), Hunter (Assen), Saucony (Heerhugowaard), Detaned (Rotterdam), Belfor (Rotterdam), Baas Bouwbedrijf (Gouderak), Jan vd Hoorn Schaatssport (Ter Aar), Van Straaten Autoschade (Gouderak), Kameleon Textieldruk (Alphen ad Rijn).
30-09-02

www.MARATHONSCHAATSEN.nl