Stehmann Marathon Schaatsteam weer van de partij

Ook dit jaar zal Stehmann Sport uit Zaltbommel weer vertegenwoordigd worden op het hoogste niveau bij de het marathon schaatsen. Ruud Aerts en Jochem Janssen zullen voor het derde seizoen uitkomen bij de landelijke A-rijders. Ook bij de veteranen blijft de ploeg intact: Wiel van Aken, Hans v.d. Meijden, Aart van Dalen en Arie van Veldhoven. Naast Stehmann Sport, Petrol-Sign.nl en De Mark Kantoormeubelen zullen nu ook Alfabet Drukkerij uit Goirle en het bekende kleding merk Brunotti de rijders gaan ondersteunen.

"Meedoen om de prijzen zal een moeilijke opgave worden in het steeds professionelere circuit. Nu is dit ook niet direct de doelstelling van de sponsoren", aldus Ino Stehmann. "Het is voor ons al mooi dat we ons eigen materiaal kunnen testen en promoten zodat we 1e klas feedback krijgen. En verder zijn het jongens die gewoon ondersteuning verdienen: 2 keer per dag trainen en ook nog een volledige baan erop na houden, hier kan menig overbetaalde profvoetballer een voorbeeld aan nemen."

Vooral voor Ruud en Jochem zal het weer 'aanpoten' zijn om het op te nemen tegen de grote ploegen. Maar de 6 rijders uit het gewest Brabant/Limburg kunnen het goed met elkaar vinden. Bij de A-rijders wordt het zuiden dit jaar sowieso weer goed vertegenwoordigd: naast Ruud en Jochem zijn Arnold Stam en Koen Lankhaar weer van de partij en terug van weggeweest zal ook Patrick Snijders weer op het hoogste niveau gaan strijden.

Bij de veteranen zullen de ogen gericht zijn op Wiel van Aken. Afgelopen seizoen baarde hij opzien om tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk 140 km in de kopgroep mee te rijden en ook nog Open Oostenrijks Kampioen te worden bij de veteranen.

Ook dit jaar zullen de verrichtingen van de ploeg te volgen zijn op het internet via de site van Stehmann Sport (www.stehmann-sport.nl). Het belooft weer een mooi seizoen te worden…….

22-09-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl