Heembouw klaar voor nieuwe seizoen

De samenstelling van het Heembouw schaatsmarathonteam voor komend schaatsseizoen is bekend. Nieuwe namen in het team van Heembouw zijn Hans Pieterse, Sandra de Ronde en Lars Hoogeboom. Hans Pieterse en Sandra de Ronde hebben beiden hun sporen ruim verdiend in het marathonschaatsen met respectievelijk 18 en 12 marathon-overwinningen tot nu toe. Lars Hoogeboom, afkomstig uit de thuisbasis van hoofdsponsor Heembouw Roelofarendsveen, geldt als een groot talent. Het afgelopen seizoen behaalde Lars de tweede plaats in het eindklassement van de 1e en 2e jaars A-rijders in de Greenery-zesdaagse.

De ploegleiding van het Heembouw team, Piet Vervoort en Bert Verduin verwachten veel van komend seizoen. Piet Vervoort: ’Met de komst van Hans Pieterse en Sandra de Ronde hebben we veel ervaring in huis gehaald waar de jongeren in onze ploeg van kunnen leren. Daarnaast hebben we met de komst van Lars Hoogeboom naar de Heembouw ploeg nog een extra troef in handen.’

De Heembouw-ploeg bestaat voor komend seizoen uit de gebroeders Jens en Ralf Zwitser, Lars Hoogeboom, Hans Pieterse, Eline Kuin, Esther van der Salm, Sandra de Ronde en Wendy Vergeer.

Heembouw , totaal aanbieder in de bouwbranche en voornamelijk actief in de Randstad, is sinds vorig seizoen hoofdsponsor van de Stichting Schaats Promotie West-Nederland (SSPWN). Deze stichting, die in 2000 is opgericht, heeft als doel het bevorderen van schaatsen op topniveau in de regio West Nederland.

www.schaatsmarathon.nl,25-07-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl