Kocomon klaar voor seizoen 2002-2003
  
Het Kocomon Vastgoed Marathon Schaatsteam voor het seizoen 2002-2003 is rond. Door ondersteuning van diverse regionale sponsors (die in een later stadium bekend zullen worden gemaakt) zijn ploegleider Kees Haverkamp en assistent/coach Jeroen van der Vliet erin geslaagd het team voor het seizoen 2002-2003 compleet te krijgen.
 
Na het vertrek van Erik Groenendal, die 3 jaar deel uitmaakte van de Kocomon formatie, is er driftig gezocht de opengevallen plaats op een goede manier in te vullen. In de persoon van Eric Jan Hagedoorn (ex Van der Wees Transporten) is hiervoor inmiddels de juiste man gevonden. Gedreven door passie en vreugde in zijn aanvallende manier van rijden en de schat aan ervaring, zal hij in het nieuwe seizoen het team komen versterken.

Het team van Kocomon zal derhalve bestaan uit: Eric Jan Hagedoorn (Gouderak), Jan Dirk Corts (Koudekerk), Peter van Niekerk (Koudekerk) en Bert Kaan (Wieringerwaard). Ploegleider is Kees Haverkamp en coach/verzorger Jeroen van der Vliet, beide uit Alphen aan den Rijn.
 
Het Kocomon-team zal deelnemen aan de wedstrijden op kunstijs om de KNSB-cup, Het Nederlands kampioenschap op kunstijs, de Greenery zesdaagse, de wedstrijden op de Oostenrijkse Weissensee en de Alternatieve 200 kilometer in Finland.
 
21/24-06-02

www.MARATHONSCHAATSEN.nl