André Klompmaker naar Vadesto Buiten(sport)activiteiten


Van links naar rechts: Jan Klompmaker (vader van André en ook behorend tot de 11-mansploeg van Vadesto, Bert van der Stoep (dir. Vadesto) en André Klompmaker

D.m.v. ondertekening van een contract heeft de sportman en A-marathonrijder op de schaats en skeelers André Klompmaker zich voor anderhalf jaar verbonden aan sponsor Vadesto- Buitensportactiviteiten in Hattem. André zal in de zomerperiode, op het hoogste niveau, skeelerwedstrijden en komende winter, als A-rijder, alle schaatsmarathons om de Essent-cub rijden. Ook zal hij o.a. deelnemen aan de 200 km.wedstrijden op de Weissenssee in Oostenrijk en in Finland. André Klompmaker is een strijdlustige rijder die zich vaak mengt in vroegtijdige ontsnappingen. Ook is hij bekend als 10-voudig winnaar van de skeelertriatlon van Wapenveld.

Vadesto-Buitensportactiviteiten, een sportief gericht organisatie- en evenementenbureau, richt zich op een breed publiek, dat zich, individueel maar vooral ook in groepsverband eens wil uitleven gedurende een sportieve of buiten(gewone)dag.

Sporten als marathonschaatsen, skeeleren en wielrennen zijn milieuvriendelijk en sluiten erg goed aan bij de doelstellingen van Vadesto, die enkele jaren geleden al de eerste Milieu- en Toerismeprijs van het Min.van Ec.Zaken mocht ontvangen naast andere onderscheidingen. Net als de activiteiten van Vadesto zijn dit ook buitensporten, vandaar dat de samenwerking is gezocht met André Klompmaker. Met zijn komst is de reeds bestaande Vadesto Fiets- en Schaatsclub uitgebreid naar 11 personen. Meer informatie over Vadesto is te vinden op www.vadesto.nl.

05-05-02


www.MARATHONSCHAATSEN.nl