Nog beperkt aantal plaatsen vrij in toertocht Weissensee

Vele duizenden Nederlandse toerschaatsers volgden de afgelopen dagen met meer dan normale belangstelling de weersvoorspellingen. Er wordt voortdurend gezapt naar NOS, Teletekst, buitenlandse weerstations, RTL en andere weervoorspellers. De conclusie is duidelijk: de echte vorst wil de komende dagen nog niet doorzetten en de schaatsen blijven vooralsnog nog in het vet.

Wat de Stichting Wintermarathon betreft kunnen de schaatsen deze maand nog uit het vet worden gehaald. De Stichting Wintermarathon biedt de Nederlandse schaatsliefhebbers een pasklare oplossing voor het gemis aan natuurijs. Want voor de eerste grote toertocht op de Weissensee, die zal worden gehouden op vrijdag 25 januari zijn nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. De tweede toertocht van donderdag 31 januari is volgeboekt; dus alleen voor de 25e zijn er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Het verdient wel aanbeveling om uw startbewijs vooraf vanuit Nederland te regelen.

U kunt hiervoor contact opnemen met Stichting Wintermarathon, Postbus 9628, 3506 GP Utrecht, telefoon: 030 – 266 0169, e-mail: office@weissensee.nl, of raadpleeg onze website: www.weissensee.nl. Op de website treft u de volledige informatie aan om aan de toertocht te kunnen deelnemen.

‘Als er één schaap over de dam is, volgen er meer’ ,luidt het gezegde. Schaatscoach Leen Pfrommer informeerde vandaag bij de SWM of hij nog kon deelnemen aan de toertocht op de Weissensee. Aan dat verzoek kon de SWM voldoen en Pfrommer zal op de Weissensee dus de toertocht rijden.

Programma

SWM, 09-01-02

www.MARATHONSCHAATSEN.nl